Contact

Bel, mail of kom langs! Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Wat kost re-integratie spoor 2?

Het is verleidelijk om snel een paar offertes op te vragen voor een “goedkoop” re-integratie traject maar dat is meestal niet verstandig. Het is belangrijk dat u bij de keuze voor re-integratie niet alleen kijkt naar de prijs maar vooral naar de kwaliteit. De kwaliteit bepaalt of uw werknemer snel een andere passende baan vindt en of u als werkgever bij de WIA-aanvraag niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Kansen en Valkuilen

Een re-integratie traject is altijd maatwerk. Het beschikbare budget, de duur, intensiteit en afstand tot de arbeidsmarkt zijn bepalend voor de kosten van het re-integratie traject. Bovendien kent elk traject zijn kansen maar ook zijn valkuilen. Voldoende reden dus om vooraf goed te informeren en uw re-integratie vraagstukken uit te besteden aan een ervaren partner. Met Enroute haalt u die kennis en ervaring in huis die voorkomt dat mogelijkheden, valkuilen en kansen over het hoofd worden gezien.

Kwaliteit tegen een gereduceerd tarief

Enroute staat voor kwaliteit en biedt haar re-integratie 2e spoor diensten aan tegen een gereduceerd marktconform tarief. Gemiddeld kost een re-integratietraject tussen de € 2.800 en € 5.000,- (ex. btw.).

Ons traject is inclusief:

  1. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  2. Een dossiercheck door een arbeidsdeskundige
  3. Een uitgebreid intakegesprek inclusief verslaglegging
  4. Individuele begeleiding door één vaste trajectbegeleider
  5. Twee wekelijks fysiek contact met een vaste trajectbegeleider
  6. Een spreeklocatie in de eigen regio
  7. 24/7 toegang tot onze slimme vacaturezoekmachine
  8. Ondersteuning tijdens WIA-aanvraag, inclusief het bezoek aan het UWV

Offerte op maat

Re-integratie blijft maatwerk. Wij maken graag een offerte op maat voor u, hierin is uw budget leidend. Enroute is geen prijsvechter maar biedt u een eerlijke prijs zonder verrassingen achteraf.

Waarom Enroute?

Als u kiest voor Enroute dan kiest u voor een korte doorlooptijd, een persoonlijke benadering en deskundige adviseurs (arbeidsdeskundigen, jobcoaches, jobhunters). Voor het slagen van het traject staan snelheid, daadkracht en duidelijkheid voorop. Klik hier voor een indruk van onze werkwijze of neem direct contact op voor onze flyer of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over re-integratie spoor 2? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wilt u meer informatie
over onze re-integratie trajecten?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2020 Enroute BV
Re-integratie
Werkwijze
Veel gestelde vragen
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo